Zorgeloos genieten bij Pellikaan

24 juni 2009 om 00:00 Nieuws

,,En uit individuele sporten waaronder niet alleen de racketsporten en fitness, ook judo, het halen van een zwemdiploma of dansles voor de jeugd. Pellikaan is een soort one-stop-shop, je hoeft je kinderen nergens anders meer naar toe te brengen. Ze kunnen allemaal op één locatie terecht, 364 dagen per jaar en doordeweeks zelfs van zes uur ochtends tot middernacht.”

KATTENBROEK - Pellikaan Health & Racquetclub is al sinds 1993 het adres waar veel Amersfoorters werken aan hun fysieke en mentale conditie. Het gezin neemt wel een vooraanstaande plaats in binnen het concept van de club. ,,Ons gezinsabonnement is een voordelige keus. Het hele gezin kan onbeperkt sporten. Binnen het all-in concept van Pellikaan betekent het dat je kunt kiezen uit typische teamsporten zoals voetbal, met bijvoorbeeld jeugdvoetbaltraining of volleybal”, vertelt salesmanager Matthijs Speelman.

Overigens is Pellikaan ook uitstekend berekend op ouders waarvan de kids niet willen sporten. ,,We bieden gratis een professionele kinderopvang tijdens het sporten. Drie zalen met alles wat denkbaar is, van ballenbak tot Wii, van knutselruimte tot play station en voor de echte kleintjes bedjes om te slapen”, somt Speelman op.

Het all-in concept, de vriendelijke sfeer, de professionele begeleiding, het gemêleerde publiek zijn volgens Speelman stuk voor stuk de meest onderscheidende punten van Pellikaan. ,,Als je bekijkt wat je allemaal terugkrijgt voor het lidmaatschapsgeld, dan weet je dat we een goede prijs kwaliteitsverhouding bieden. Niemand heeft zo’n brede sportkeus als Pellikaan. Binnen onze muren schenken we bovendien veel aandacht aan ontspanning. Er is een uitgebreid zwem en relaxdeel met een sauna, bubbelbaden, een Turks stoombad en een turbozonnebank. Houd je meer van napraten met een lekker drankje en hapje dan kan dat in onze clublounge of het restaurant.”

In navolging van veel beroemdheden kunnen ook de gasten van Pellikaan kiezen voor een personal trainer. ,,Je krijgt dan een eigen trainer die jou helpt om een sportieve levenstijl te adopteren. De voordelen van die persoonlijke aandacht zijn onder andere dat het trainingsprogramma voortdurend aan jouw doelen wordt aangepast, zo boek je sneller resultaat.”

Nieuwe trends krijgen volop aandacht bij de health club. Allernieuwste loot is Zumba, een fitnessprogramma gebaseerd op de Latijns-Amerikaanse dans. ,,Zumba is helemaal hot”, aldus Speelman: ,,We hebben al ongeveer 80 mensen in de les zitten, gelukkig hoeven we niemand teleur te stellen want er is nog plaats voor meer. Zo zijn er aldoor nieuwe sporten waarmee je je lichaam een plezier kunt doen.”

Pellikaan Health & Racquetclub

De Brand 5, 3823 LE Amersfoort

033 456 29 82

www.phrc.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie