Een vleugje Italië bij Schmit Schoenmode

10 september 2008 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De Italiaanse sfeer heeft je direct te pakken wanneer je de nieuwste vestiging van Schmit Schoenmode aan de Utrechtsestraat binnenloopt. In het strakke, gladde en luxueuze interieur komt de collectie van Schmit Schoenmode uitstekend tot haar recht. De service van bedrijfsleider Herma ter Welle en haar team adviseurs zorgen voor de finishing touch.

Met Schmit Schoenmode is Amersfoort een echte schoenenfamilie rijker. ,,Schmit is een hecht familiebedrijf met de derde generatie aan het roer”, vertelt Ter Welle. Schmit is anders dan een ketenbedrijf is de stellige overtuiging van Ter Welle. ,,Dat merk ik bij het opzetten van de winkel in Amersfoort. We zijn een echt team. Alles is bespreekbaar. De sfeer is eerlijk en open. We werken hard want iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen, namelijk een tevreden klant. Dat enthousiasme voor het vak en klant dat stralen we ook uit. Klanten merken het op en complimenteren ons er mee en komen er voor terug. Kijk, daar doe je het voor.”

Schoenen vormen vanzelfsprekend de hoofdmoot bij Schmit Schoenmode. En met schoenen bedoelen ze bij Schmit kwaliteitsschoeisel uit Italië. ,,Inferieure schoenen komen er bij ons niet in”, aldus een ferme Ter Welle. “Schmit verkoopt alleen kwaliteit en variëteit. Wij verkopen dames- en herenschoenen in verschillende wijdtematen en dameslaarzen met kuitwijdtes van XS tot XL. Bovendien hebben we van een collectie altijd alles, dus niet een of twee paar en verder niets. Dat is niet onze stijl, Schmit is graag compleet.”

“Bikkenberg, Paul Green, Camper, Maurotecci, Tommy Hilfiger en, nieuw voor Amersfoort, het Australische merk Ugg”, somt Ter Welle een aantal damesschoenenmerken op. Om meteen met de heren door te gaan: ,,Voor hen hebben we alle drie de lijnen van Van Bommel, Nobel Blue, Floris van Bommel en Van Bommel en verder de handgemaakte schoenen van het exclusieve merk Santoni. Maar ook Diesel, Gaastra en Cruijff.”

In september liggen de nieuwe najaar- en wintercollecties in de winkel. Ter Welle: “Winter 2008/2009 wordt de winter van de lange laarzen en dan bedoel ik niet zomaar een beetje lang. Nee, laarzen tot over de knie. Voor wie dat te gortig is, ook enkellaarzen mogen gelukkig. De kleuren worden zwart en grijs uitlopend naar okergeel en paars. Als materialen worden veel suède en lakleer gebruikt.” Welke kleur ook in de mode is, Schmit zorgt ervoor altijd een flinke voorraad donkerblauw te hebben.

u Schmit Schoenmode

Utrechtsestraat 9

3811 LA Amersfoort

033-4658925

www.schmitschoenmode.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie