Van Dijk Scherpenzeel Hubers Incasso

25 juni 2008 om 00:00 Nieuws

De kernactiviteit van Van Dijk Scherpenzeel Hubers is de zogenaamde ambtelijke praktijk, zoals het uitbrengen van dagvaardingen, het leggen van beslagen en het ontruimen van onroerende zaken. Daarnaast heeft Van Dijk Scherpenzeel Hubers een bloeiende incassopraktijk. Zij behandelt incasso-opdrachten –regionaal én landelijk- van het MKB, het bank- en verzekeringswezen, gemeentes en particulieren en brandstofmaatschappijen. Grote expertise heeft het kantoor ook op het gebied van huurincasso.

Jan Hubers: ,,Het combineren van incassobureau met deurwaardersactiviteiten is voor onze klanten een win-win situatie. Immers wanneer het incassotraject tot niets leidt, neemt de deurwaarderstak de werkzaamheden automatisch over. Dat scheelt een tijdrovende overstap van een –los- incassobureau naar de deurwaarder.” Daadkracht en doortastendheid, dat mag je van een deurwaarder verwachten. Hubers: ,,Het geld moet op tafel komen, daarin zijn we duidelijk. Maar wij zetten niemand het mes op de keel, als deurwaarder ben je oplossingsgericht, daar heb je veel meer aan.”

,,Kom niet als het al helemaal mis is”, raadt Hubers klanten aan. ,,Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het wordt om je geld te krijgen. Nog beter is het om voor er überhaupt iets aan de hand is een afspraak met ons te maken. We kunnen dan in alle rust doornemen wat wij voor iemand kunnen betekenen.”

Voor het zogenaamde “doorrijderstraject” heeft het kantoor een speciale afdeling. ,,Er zijn automobilisten die na het tanken vergeten te betalen, soms moedwillig maar soms ook niet. Als gerechtsdeurwaarder hebben wij de bevoegdheid om bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer te informeren naar de persoonlijke gegevens van die kentekenhouders en starten wij een incassotraject.”

Ook particulieren weten de deurwaarder te vinden. Hubers: ,,Wij worden regelmatig gevraagd om op te treden als “getuige”. Bij een burenruzie over een erf afscheiding bijvoorbeeld, dan leggen wij de situatie vast in beeld en schrift en maken daar een proces-verbaal van. Dat legt meer gewicht in de schaal dan wanneer je dat zelf doet.”

u Van Dijk Scherpenzeel Hubers

Incasso en Gerechtsdeurwaarders

Stadsring 91, Amersfoort

telefoon 033-4619412

e-mail algemeen@vdshincasso.nl

website www.vdshincasso.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie