Sam van Lingen, Alfa Romeo-experts

7 mei 2008 om 00:00 Nieuws

De Auto-groep Sam van Lingen bestaat uit acht vestigingen, vijf Alfa Romeo dealers, een service&parts vestiging, een schadebedrijf SHB en Ital Car dat zich gespecialiseerd heeft in gebruikte en incourante Alfa Romeo onderdelen. De Sam van Lingen vestiging in Amersfoort is een full service Alfa Romeo dealer.

Rob Hofstra, commercieel directeur bij de Van Lingen Groep: ,,Amersfoort, onze laatste aanwinst van Van Lingen is een volwaardig lid van de groep. Klanten kunnen er terecht voor een nieuwe Alfa of voor een occasion. Verder heeft de Amersfoortse vestiging een onderhoudsafdeling en een groot magazijn. Bovendien kan je er terecht voor het tunen van je Alfa, om net even die paar PK’s extra mee te nemen.”

Know-how is een van de Unique Selling Points van Sam van Lingen Alfa Romeo. “van Lingen zit al meer dan veertig jaar in de Alfa Romeo. Laat ik het zo stellen; er is niet veel wat we niet van Alfa’s weten, zelfs de importeur maakt gebruik van onze expertise, dat zegt wel genoeg”, aldus Hofstra. Die Alfa kennis komt goed van pas bij bijvoorbeeld schade. Hofstra legt uit: “Plaatwerk kan iedere goede schadehersteller wel aan, maar de computertechniek is wat anders. Die is zo Alfa-specifiek daar moet je wel expert voor zijn. Daarom heeft Sam van Lingen Alfa een eigen schadebedrijf.” Een ander voordeel van de schaalgrootte van de Sam van Lingen Groep is dat altijd alle demonstratie auto’s aanwezig zijn, zodat je aan iedere Alfa kunt proeven.

Natuurlijk vernieuwt ook Alfa Romeo voortdurend haar autolijn: oudere modellen maken plaats voor nieuwe. Volgens Rob Hostra zit er zelfs een Alfa SUV in de pijplijn. Maar de eerste introductie is de Alfa MiTo. Deze Alfa wordt in september van dit jaar geïntroduceerd en verschijnt vanzelfsprekend direct in de showrooms van Van Lingen.

Naast Alfa’s is er in de showroom van Sam van Lingen Amersfoort plaats ingeruimd voor een aantal speciale Alfa Romeo Gifts. Jassen, pennen, horloges en riemen alles voor de perfecte lifestyle van de echte Alfa fan.

Alfa Romeo Sam van Lingen

Nijverheidsweg-Noord 89

3812PL Amersfoort

033 4345840

www.samvanlingen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie