Ans Jacobs specialist in zonwering

19 maart 2008 om 00:00 Nieuws

Shutters is de grote rage. Ans vertelt: ,,De shutters zijn overgewaaid uit de Verenigde Staten. Shutters zijn luiken met kantelbare lamellen. Shutters doen denken aan de zogenaamde louvredeuren. Door het openen en sluiten van die louvres kan je spelen met licht in je interieur. Wij leveren Style shutters uit America, deze shutters hebben net een streepje voor op andere merken.”

Een andere trend zijn de terrasoverkappingen. Ans: ,,De tuin wordt steeds meer het verlengde van het huis. Maar wil je echt van je tuin genieten, dan is een terrasoverkapping ideaal. Dan kun je namelijk ook bij iets minder warm weer en bij regen buiten blijven wonen.” Het Nederlandse klimaat wordt steeds vochtiger en warmer als gevolg hiervan neemt het vliegend ongedierte toe. Om deze plaaggeesten buiten te houden, heeft Ans Jacobs een groot arsenaal horren binnen haar deuren .

De collectie gordijnen bij Ans Jacobs Zonwering gaat van betaalbaar tot exclusief met Nederlandse merken zoals. Brink & Campman, Vriesco en Egger en vanuit Frankrijk stoffen van Texdecor. ,,Goed om te vermelden is ook dat van bijna alle gordijnstoffen die hier hangen we ook vouwgordijnen kunnen maken”, vindt Ans. Bij veel ondernemingen zijn de kindergordijnen ondervertegenwoordigd, maar niet in Hooglanderveen. Het assortiment hier is gerust uitgebreid te noemen: van Dora en Donald Duck tot diverse sport- en prinsessendessins en de speciale verduisteringsgordijnen voor een ongestoorde nachtrust op de kinderkamer.

Ans: ,,Voor alles geldt dat een van onze specialisten zelf de maten komt opnemen. Voor een uitgebreid overzicht van alle producten is het de moeite waard om onze site te bezoeken: www.ansjacobszonwering.nl, of komt u langs in onze showroom.”

u Ans Jacobs Zonwering, Van Tuyllstraat 16, Hooglanderveen, telefoon 033-2581162.

HOOGLANDERVEEN - Binnenzonwering, buitenzonwering, terrasoverkappingen, vliegenhor of vouwgordijnen tot wel 10 meter breed in Hooglanderveen weten ze daar wel raad mee. Met een deskundig adviesteam in de showroom en een vakkundig monteursteam in de buitendienst staat Ans Jacobs Zonwering voor iedere klus. Hans van Baaren, de echtgenoot van Ans heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de zonwering. ,,Waar het anderen te moeilijk is, daar slagen wij“, vertelt Ans Jacobs niet zonder trots.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie