Studiobinamar ademt creativiteit

5 maart 2008 om 00:00 Nieuws

Ik haal mijn inspiratie uit mijn omgeving, daarom verander ik mijn haarstudio ook voortdurend en hangt er iedere twee maanden andere kunst. Klanten zijn zelfs al teleurgesteld als ze twee keer hetzelfde zien.”

Creativiteit is een natuurlijke eigenschap van Hamed Binamar, maar niet ten koste van alles. ,,Het gaat om de klant”, benadrukt hij, ,,die moet zich lekker voelen in zijn kapsel. Wil iemand steeds hetzelfde, dan vind ik dat prima. Maar er zijn ook mensen die mij, na een paar keer knippen, carte blanche geven. Zolang die balans er is, werk ik met plezier.”

Binamar werkt met het Amerikaanse merk Joico en wordt wel The healty hair company genoemd. Binamar: ,,Joico is een onderdeel van Shiseido werkt met de allerbeste ingrediënten en verzorging staat bij het merk op nummer één. Joico heeft ook een grote naam in producten speciaal voor mensen met bijvoorbeeld psoriasis en andere huidziekten.” Naast Joico heeft Binamar net het Italiaanse merk Z.one concept in zijn studio geïntroduceerd. Z.one concept richt zich op een ander marktsegment. ,,Joico is exclusief en daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan”, vertelt Binamar. ,,Met het Z.one concept kan ik iedereen wat bieden ook de jongelui. Voor hen heb ik Z.one concept Urban Tribe. Met de stylingproducten van Urban:tribe heb je in een mum van tijd een supertrendy kapsel.”

Het rocktijdperk komt er aan als we Binamar mogen geloven: ,,De bob is op haar retour we gaan nu meer de kant van de tachtiger, negentiger jaren uit”, aldus Binamar. ,,Je zag het het eerst aan de kleding, nu iedereen daar weer aan gewend is, volgt het haar, De komende tijd worden de kapsels ruiger. We gaan weliswaar niet permanenten maar volume is wel belangrijk.”

u Studiobinamar

Achter het oude stadhuis 7

Telefoon 033 258 37 83

www.studiobinamar.nl

AMERSFOORT - Iets meer dan een jaar timmert Hamed Binamar met zijn Studiobinamar nu aan de weg en niet zonder succes. Veel hoofden uit Amersfoort en omstreken lopen inmiddels rond met een coupe van deze meester-kapper. Studiobinamar oogt niet als dertien in een dozijn kapper. Niet iedereen herkent haar dan ook op het eerste gezicht dan als kapsalon. Aan de muren van Studiobinamar hangen schilderijen van kunstenaars uit het Eemland.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie