Weggelaar Maatwerk Interieur

27 februari 2008 om 00:00 Nieuws

Communicatie is een van de belangrijkste aspecten van zijn werk, aldus Weggelaar. Weggelaar legt uit: ,,Luisteren naar de klant, niet alleen vooraf maar óók tijdens het werk, voortdurend luisteren, alleen dan heb je de mogelijkheid om een product te maken wat helemaal naar de wens van de klant is.” Dat Weggelaar klantwaarde levert blijkt wel uit het groeiende aantal klanten, wat de weg naar zijn onderneming weet te vinden. ,,De meeste mensen komen hier via mond tot mond reclame. Dat is natuurlijk eigenlijk het grootste compliment wat je als ondernemer kunt krijgen van je klanten; dat ze zeggen: je moet naar Weggelaar gaan want die levert goed werk. Ja, dat zijn de mooiste dingen, daar doe ik het voor.”

Naast vakmanschap is er nog een andere reden waarom veel klanten liever Weggelaar Maatwerk Interieur inschakelen dan een grote aannemer. Weggelaar: ,,Bij mij heb je alles in een, ik doe alles zelf, dat vinden klanten prettig. Ze weten wie ze moeten aanspreken en ze weten wie verantwoordelijk is. Dat schept duidelijkheid, daar houden mensen van. Bij grotere onderneming loopt het contact vaak over meerdere schijven en dan ontstaat er snel ruis.”

Het verbeteren van het wooncomfort is vaak de belangrijkste reden om Weggelaar in te schakelen. ,,Het meest praktische is wanneer de klant ons in een vroeg stadium betrekt bij de plannen”, vertelt Weggelaar, ,,dus zelfs nog voor een keuken of een badmeubel is aangeschaft. Met ons advies op zak, kan de klant doelgerichter shoppen. Een dergelijk advies aan huis is altijd vrijblijvend.”

Naast het plaatsen van kant-en-klaar gekochte producten staat Weggelaar natuurlijk ook voor maatwerk. Weggelaar heeft voor elke wens een oplossing.

u Weggelaar Maatwerk Interieur, Nijverheidsweg Noord 98 R, www.weggelaar.com, info@weggelaar.com, 033-461 6244, 06-444 38686.

AMERSFOORT - Vijf jaar na de opening van zijn onderneming betrekt Dennis Weggelaar een gloednieuw bedrijfspand op bedrijventerrein Isselt. In zijn nieuwe onderkomen heeft Weggelaar de ruimte om zijn opdrachtgevers te ontvangen. Op die manier worden de klanten, beter dan eerst, betrokken bij het tot stand komen van hun opdracht. Weggelaar Maatwerk Interieur heeft zich gespecialiseerd in het verbouwen van particuliere woningen. Weggelaar: ,,Verbouwingen in de breedste zin van het woord.”
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie