Van Beest houdt van bloemen

6 februari 2008 om 00:00 Nieuws

,,De uitstraling is veel moderner”, vertelt Margreeth. ,,We hebben nieuwe winkelmeubels waar de bloemen en planten veel beter tot hun recht komen, verder zijn er een aantal showtafels bijgekomen voor de bijzondere stukken. Voor de verbouwing presenteerden we onze bloemen op kratten, alles oogt nu veel strakker, je kunt met recht zeggen dat de winkel nu veel meer allure heeft.”

Naast een mooier uiterlijk is de winkel ook praktischer dan eerst, de looproute is logischer en de boeketten worden voor in de winkel klaargemaakt, de bloemistes hoeven niet meer heen en weer te lopen. De metamorfose bevalt de klanten, het team van Van Beest heeft al een groot aantal complimenten geïncasseerd. Margreeth: “Het is echt ongekend, passanten komen speciaal binnen om ons te vertellen hoe mooi ze de nieuwe uitstraling vinden, we hebben zelfs al cadeautjes gehad, dat heb ik nog nooit meegemaakt.”

Van Beest Bloemen & Planten staat bekend om haar grote assortiment en haar schappelijke prijzen maar dat is volgens Margreeth niet het enige waarom de klant voor Van Beest kiest. Klantvriendelijkheid speelt volgens haar minstens een even grote rol. ,,Bloemen en planten zijn overal te koop”, aldus Margreeth “maar juist dat beetje extra is belangrijk. Ons team is superklantgericht, we nemen echt de tijd voor de klant en dat wordt gewaardeerd. Op die manier onderscheiden we ons positief van andere bloemenzaken, dat is waarom de mensen zeggen: we gaan naar die meiden van Van Beest.” Naast hun gedrevenheid heeft het team van Margreeth stuk voor stuk een grote liefde voor de bloemen die zij verkopen, ,,dat is essentieel”, legt de bedrijfsleidster uit, ,,zonder die liefde kan je hier eigenlijk niet staan.” Liefde enthousiasmeert en dat straalt weer uit op de klanten die vaak als een magneet de bloemenwinkel binnen worden getrokken.

Net zoals iedere bloemist wel ergens in uitblinkt, zijn de dames van Van Beest in Emiclaer goed in het maken van het zogenaamde gevulde glas. Margreeth: ,,Gevuld glas is onze specialiteit, we voelen de smaak van de klant altijd perfect aan.” Nieuw in de winkel is het assortiment doe-het-zelf waarmee creatievellingen zelf hun ‘gevulde glaasje’ kunnen samenstellen.

u Van Beest Bloemen & Planten

Emiclaerhof 260

Telefoon 033 4559666

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie