Weltevreden geopend tijdens ‘Dag van de Bouw’

30 mei 2007 om 00:00 Nieuws

BERGKWARTIER - Zaterdag 2 juni wordt voor de tweede maal de ‘Dag van de Bouw’ georganiseerd. Dit keer zet bouwer en ontwikkelaar Van Hoogevest de hekken open van de bouwplaats van het nieuwbouwproject Weltevreden in Amersfoort. Op 2 juni kunnen belangstellenden tussen 10.00 tot 16.00 uur een kijkje nemen op de toekomstige woonlocatie aan de Leusderweg.

De Dag van de Bouw is onderdeel van de landelijke campagne ´De Bouw maakt het´ waarmee de bouwbranche zich wil presenteren aan een groot publiek. Op zaterdag 2 juni zijn verspreid over het hele land ongeveer 200 bouw- en infrastructuurprojecten opengesteld voor het publiek.

Bij Van Hoogevest is sprake van een tekort aan vakbekwame medewerkers. Daarom maakt het bedrijf tevens van de gelegenheid gebruik om bezoekers te interesseren voor één van de openstaande vacatures; met name aan uitvoerders, werkvoorbereiders, calculators en timmerlieden is behoefte. Ook kijkt Van Hoogevest alvast vooruit en wil het jongeren aanmoedigen om in de toekomst bij hen te komen werken. Daarom worden één dag voor de Dag van de Bouw, op vrijdag 1 juni, excursies georganiseerd op de bouwplaats Weltevreden voor leerlingen van het Amersfoortse ROC Midden Nederland. De scholieren worden opgeleid voor een loopbaan in de bouw en komen door dit initiatief met de praktijk in aanraking.

In het woonproject Weltevreden worden momenteel in totaal 99 appartementen en 29 woningen gerealiseerd met daaronder een parkeergarage die plaats biedt aan zo’n 160 auto’s. Vanaf het voorjaar van 2008 worden de eerste woningen opgeleverd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie