Cake Queen opent deuren

29 maart 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - 'Passie voor taarten'', is het motto van Agnes Fonville (40), nieuwe ondernemer in het centrum van Amersfoort. Met de opening van Cake Queen op de Kamp 70 heeft de inwoonster van Houten haar droom verwezenlijkt.

Na een druk bezochte receptie, afgelopen woensdag (27 maart), gingen een dag later de deuren open van de fraaie taartwinkel op de Kamp. Na een intensieve verbouwing van het pand waar voorheen Postmasters was gevestigd, beschikt Fonville over een winkeldeel en aansluitend een grote ruimte voor het geven van professionele cursussen en workshops. De eerste bijeenkomst was donderdagavond met veertien enthousiaste taartliefhebbers al meteen een groot succes.

In de winkel vinden de klanten een totaalpakket voor het maken van prachtige taarten en cupcakes. Naast taartdecoratiematerialen worden in de zaak ook heerlijke bakmixen, vullingen en accessoires verkocht. Persoonlijke en exclusieve bruidstaarten zijn de specialiteit van het jonge bedrijf waarmee de vrouwelijke ondernemer vorig jaar januari in Spakenburg van start ging.

Wekelijks zijn de deuren van Cake Queen vier dagen geopend: woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.30 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden de website www.cakequeen.nl raadplegen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie