Remise voor CJVV

27 maart 2013 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Aan de opmars van CJVV is zaterdag een einde gekomen. Na negen overwinningen op rij moesten de Amersfoorters juist tegen 't Vliegdorp, de ploeg waar tegen zij eind oktober vorig jaar de laatste nederlaag (3-2) moesten incasseren, twee punten inleveren. De streekderby op het sportpark Vermeerkwartier eindigde onbeslist: 1-1.

Na een doelpuntloze eerste helft was het meteen na rust wel raak. Monir Fakhari rondde in de 46e minuut een voorzet van Dylan Wienke goed af: 1-0. Twintig minuten later was de stand weer in evenwicht. CJVV doelman Arjen Nawijn had geen antwoord op een lobbal van een Soesterberger: 1-1.

Koploper Almere liet geen steek vallen en vergrootte de puntenvoorsprong op CJVV, de nummer twee op de ranglijst van de derde klasse C.