CJVV blijft goed presteren

6 maart 2013 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Voor derdeklasser CJVV kon zaterdag de zevende winstpartij op rij worden genoteerd. Loosdrecht was dit keer het slachtoffer van de Amersfoorters die inmiddels in de top drie van het klassement zijn beland. Met een 1-3 zege vertrok de formatie van trainer Marcel van Dijk uit Loosdrecht, tot zaterdag de nummer twee in 3D.

In de eerste helft had Loosdrecht niet veel te vertellen. De thuisploeg had met een betere tegenstander te maken. In de 35e minuut nam CJVV de leiding. Uit een vrije trap van zijn broer Tomas zag Simon van Dijk met een kopbal kans de score te openen: 0-1. Zeven minuten later breidde Monir Fakhari met een mooi schot de voorsprong uit: 0-2.

In de tweede helft kreeg CJVV het wel wat moeilijker. Loosdrecht verkleinde in de 88e minuut ook de achterstand: 1-2. Maar al snel antwoordde CJVV. In de extra tijd bepaalde Salim el Yousfi met een fraai doelpunt de eindstand op 1-3.