Regent’s Park

6 maart 2013 om 00:00 Ondernemend

In het Churchill-complex zitten ook een welnessruimte met een fitnesszaal, massagekamer en sauna, en een lounge met banken, open haard, wijnkast, veel boeken en een professioneel ingerichte keuken. Die gemeenschappelijke faciliteiten worden geregeld gebruikt dankzij een actieve Vereniging van Eigenaren.

AMERSFOORT - Als de vorst uit de grond is, start de bouw van het tweede appartementencomplex op Regent’s Park aan de Kappeyne van de Coppellolaan in het Bergkwartier: de Kennedy . Tot die tijd kunnen kopers van de ruime appartementen nog veel wensen doorgeven. Acht van de 21 appartementen zijn al verkocht. De eigenaren kunnen er zomer 2014 in. In het andere appartementencomplex, de Churchill, zijn nog maar twee appartementen vrij.

Wie die eigenaren zijn, leggen Barry Démoed van Woonvast Makelaars en Marcel Arendsen van Brecheisen Makelaars uit. ,,Het zijn vooral sportieve senioren van 55 jaar of ouder en een enkele dertiger en veertiger. Het zijn vooral mensen die ruim willen wonen in appartementen die zijn gebouwd met oog voor kwaliteit en smaak.’’ Prachtige, hoge, houten deuren zonder drempels, vloerverwarming die per kamer kan worden ingesteld, een zwevende vloer die zorgt dat de appartementen geluidsarm zijn. De buitenmuren zijn dik zodat het ‘s zomers koel blijft en ‘s winters behaaglijk warm.

Onder het gebouw bevindt zich de parkeergarage en heeft elke eigenaar een eigen bergruimte. De tuin om de gebouwen wordt onder architectuur aangelegd, de entree is geluidsarm door het akoestisch plafond en er ligt tapijt op de verdiepingen.

Overal waar je kijkt zie je het bos en de grond. ,,Dat contact is uniek voor appartementen. Doordat de ramen hier van de grond tot het plafond lopen en van de ene naar de andere muur heb je ruim zicht op het buitenleven’’, zegt Arendsen. De woonkamer loopt over in een groot terras. ,,Die buitenruimte is echt het verlengde van de woonkamer, omdat mensen er al snel kunnen zitten omdat het beschut is. Bovendien grenst het terras niet aan dat van de buren, zodat het helemaal privé is’’, voegt Démoed toe.

Dat gevoel van ruimte heb je ook in de appartementen zelf. De keuken en de badkamer zijn luxe en ruim, de master bedroom heeft een inloopkast en de bergruimte is groot. Als er dan toch nog een kamer te weinig is voor een logé, kan de hotelsuite op vier sterren niveau worden gereserveerd. De loungeruimte kan worden afgehuurd voor een feestje en de cateraar kan gebruikmaken van de professionele apparatuur en kookgerei.

Elke zaterdag tussen 11.00 en 13.00 uur kan de modelwoning op de Kappeyne van de Coppellolaan 111 worden bezichtigd zonder afspraak. Info: www.brecheisen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie