Werkconferentie detailhandel

25 februari 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De detailhandel verandert door een sterk wijzigend consumentengedrag. Winkelgebieden hebben steeds vaker te maken met leegstaande winkelpanden. Ook in de regio Amersfoort zijn de tekenen van verandering zichtbaar en voelbaar. De verandering in consumentengedrag brengt echter ook kansen met zich mee. In de werkconferentie 'Samen kansen pakken voor de detailhandel in regio Amersfoort' staan deze kansen voor winkeliers centraal.

De Raad voor Economische Ontwikkeling (REO) regio Amersfoort nodigt winkeliers uit om kosteloos mee te doen aan de werkconferentie bij de Kamer van Koophandel. Met vertegenwoordigers van winkeliers- en ondernemersverenigingen, elf gemeenten, brancheverenigingen en andere belanghebbenden werkt men aan een concreet actieplan voor de detailhandel in de regio. Vragen als ,,Welke kansen zijn er voor de detailhandel?'' en ,,Hoe realiseren we een vitaal, aantrekkelijk en evenwichtig winkelaanbod?'' komen aan bod. De uitkomsten van de avond vormen de bron van het advies dat het REO uiteindelijk gaat opstellen voor de gemeenten in de regio Amersfoort.

De werkconferentie 'Samen kansen pakken voor de detailhandel in regio Amersfoort' is op dinsdag 5 maart van 19.00 tot 22.00 uur bij Ondernemersplaza, Printerweg 6 in Amersfoort. Vanaf 18:15 uur staan er broodjes en soep klaar. Deelname is kosteloos. Meer informatie en aanmelden via www.kvk.nl/werkconferentiegef

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie