Geen punt voor Cobu Boys

20 februari 2013 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - De twee competitiewedstrijden tegen degradant Loosdrecht hebben Cobu Boys dit seizoen geen enkel punt opgeleverd. Na de 3-0 nederlaag eerder dit seizoen in Loosdrecht volgde zaterdag in Amersfoort het tweede verlies voor Cobu Boys, dit keer met 2-4.

Cobu Boys begon prima aan het duel op sportpark Zielhorst. Halverwege de eerste helft nam de thuisploeg de leiding. Damion Dekkers haalde doeltreffend uit: 1-0. Daarna verzuimden de Amersfoorters de score op te voeren. Zowel voor als na rust waren de kansen niet aan de formatie van trainer Imam Evre niet besteed.

Loosdrecht was productiever. In de tweede helft bogen de bezoekers de 1-0 achterstand om in een 1-4 voorsprong. In de slotfase bepaalde Wessel Schmidt de eindstand op 2-4.