Verlies Hoogland

13 februari 2013 om 00:00 Sport

ALKMAAR - Op verzoek van Hoogland speelde de hoofdmacht van de club de competitiewedstrijd tegen AFC'34 een dag eerder dan gepland. Dus stonden beide teams zaterdag in Alkmaar tegenover elkaar. Het resultaat (1-0) was een tegenvaller voor de Hooglanders die graag met een ander gevoel carnaval waren gaan vieren.

In de eerste helft waren de meeste kansen voor Hoogland maar die waren niet aan de bezoekers besteed. Drie minuten voor het rustsignaal scoorde de thuisclub wel. Een AFC speler verlengde de bal na een vrije trap met zijn hoofd: 1-0.

In de tweede helft kreeg Hoogland minder kansen. Met lange ballen probeerden de gasten tot succes te komen. AFC had daar wel een antwoord op. Maar Aaike Vlugt was nog wel dicht bij de gelijkmaker, halverwege het tweede bedrijf. De paal stond echter een Hooglands doelpunt in de weg.