Uitbreiding winkelcentrum Vathorst feestelijk van start

25 januari 2013 om 00:00 Nieuws

VATHORST - De inwoners van Amersfoort worden woensdag 6 februari worden getrakteerd op een interactief middagvullend programma in winkelcentrum Vathorst. De eerste winkels van het bruisende winkelhart zijn opgeleverd in 2009. Nu is een historisch moment aangebroken. Het slaan van de 1e paal van fase 2. Een belangrijke gebeurtenis die de ondernemers niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Onder de titel 'Ik bouw mee aan Vathorst' nodigen de winkeliers van winkelcentrum Vathorst alle kinderen uit voor een gezellige kindermiddag. Van 13.00 uur tot 17.00 uur zijn de jongste bezoekers van harte welkom bij het kinderbouwdorp dat wordt gehouden op het middenplein. De kinderen kunnen volop aan de slag met het bouwen van huisjes, schuurtjes en torens zonder gebruik te maken van hamers, zagen of spijkers. Er wordt gewerkt met een blokhutsysteem waar iedereen, ook papa's en mama's aan kunnen meedoen.

Voor de harde werkers is er natuurlijk volop warme chocolademelk en bouwsnoepjes. Last but not least komt de bekende tv cartoon Bob de Bouwer. Wil jij oog in oog staan met Bob? Of wil je met hem op de foto? Grijp vandaag je kans!

Als dank krijgen alle deelnemers, zolang de voorraad strekt, een t shirt cadeau.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie