Tweehonderd extra parkeerplaatsen op Q-Park P+R Piet Mondriaanplein

2 januari 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Op het P+R terrein aan het Piet Mondriaanplein in Amersfoort heeft Q-Park onlangs een nieuwe parkeergarage in gebruik genomen. Het gaat hier om een demontabele, bovengrondse parkeergarage die eerder drie jaar dienst deed als tijdelijke parkeergarage. De twee verdieping tellende parkeergarage is opgebouwd uit een staalconstructie en speciaal ontwikkelde prefab betonelementen.

In samenwerking met de NS is tot deze oplossing gekomen. Niet alleen zijn er op deze manier binnen zeer korte tijd 200 parkeerplaatsen extra gecreëerd op Q-Park P+R Piet Mondriaanplein, maar het herbruikbare aspect van de garage maakt het volgens Q-Park 'tot een bijzonder duurzame en verantwoorde oplossing'.

Q-Park is één van de grootste Europese parkeerdienstverleners met sterke marktposities in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Q-Park Nederland telt 247 parkeerfaciliteiten, waaronder 94 P+R terreinen, in bijna alle grote steden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie