Triangel voortaan Parel

3 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOOGLAND - De in 2010 in Hoogland gestarte Evangelische Basisschool De Triangel heeft sinds vorige week een nieuwe naam: Evangelische Basisschool De Parel.

Sinds 1 augustus 2012 valt deze school als achtste school onder het bestuur van de HAAL-groep. Vanuit dit bestuur is de afgelopen maanden geïnvesteerd in een nieuwe start van deze school. Onder leiding van een van de andere directeuren van de HAAL-groep gewerkt aan een nieuw toekomstperspectief.

Interim directeur Jelle Admiraal: ,,Dat deze school verder is gegaan onder een nieuw bestuur is een goede keuze geweest. De aanwezige kwaliteit kan zo gericht verder worden uitgebouwd.''

De nieuwe naam past volgens hem goed bij het motto van de school: ieder kind geliefd, gezien, gekend. ,,Op De Parel leren kinderen dat zij waardevolle kinderen van God zijn. Zij beleven hoe het is om een persoonlijke relatie met Jezus te hebben. De leerkrachten geven hierin het voorbeeld. EBS De Parel is een school waar het groeiproces van ieder kind in geborgenheid - laagje voor laagje - vorm krijgt. Het is een school waar je de liefde van Jezus ervaart.''

Het toekomstperspectief is uitgewerkt in een folder waarin aan de hand van een aantal kernwoorden wordt weergegeven wat de school in het schoolplan heeft verwoord als doelen voor de komende periode. Via deze hoofdlijnen wordt de identiteit verder uitgebouwd en wordt ingezet op teamontwikkeling en onderwijsresultaten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie