Quick zet goede reeks voort

5 december 2012 om 00:00 Sport

HILVERSUM - Derdeklasser Quick heeft zondag de goede reeks uitslagen in de afgelopen weken voortgezet met een fraaie overwinning (0-3) in de uitwedstrijd tegen het zeker niet zwakke Wasmeer.

Quick speelde niet beter dan de thuisploeg maar de gasten waren effectiever in de afronding. Na een minuut of twaalf opende Richard Moore de score met een hard schot vanaf een meter of twintig: 0-1. De strijd ging daarna op en neer. Een kwartier na de openingstreffer konden de Amersfoorters opnieuw juichen, dit keer voor een doelpunt van Jamal Belakhdar. Hij haalde ook uit vanaf een meter of twintig: 0-2.

In de tweede helft had Quick minder moeite met het leuke en gevarieerde spel van Wasmeer. In de 76e minuut deelde Quick de genadeklap uit. Uit een vrije trap bepaalde Ibrahim el Khalki de eindstand op 0-3.