KVVA dit keer wel winnaar

7 november 2012 om 00:00 Sport

SOEST - Een week nadat KVVA de thuiswedstrijd tegen JSV Nieuwegein met 3-4 verloor, bleef de formatie van trainer John Tuithof zondag tegen SEC met dezelfde cijfers wel aan de goede kant van de score.

In Soest was KVVA ruim een uur de bovenliggende partij. Dat leverde de ploeg ook een 1-4 voorsprong op. Christian Riksen had halverwege de eerste helft de score geopend: 0-1. Kort na rust viel de gelijkmaker (1-1) maar daarna nam KVVA weer het heft in handen. Nabil Fellaki, tegen JSV al goed voor drie doelpunten, was opnieuw drie keer succesvol: 1-4.

In de slotfase dreigde het nog voor KVVA mis te gaan. SEC verkleinde de achterstand tot 3-4. Verder lieten de Amersfoorters het echter niet komen en kon na lange tijd weer een overwinning voor de Dollardstraat-bewoners worden genoteerd.