KVVA stelt teleur

24 oktober 2012 om 00:00 Sport

ANKEVEEN - De inhaalwedstrijd tegen ASV'65 is zondag voor KVVA zeer teleurstellend verlopen. De zwak spelende Amersfoorters kregen op vreemde bodem een gevoelig pak slaag van een ploeg die dit seizoen nog geen overwinning had geboekt.

ASV domineerde de gehele wedstrijd. Al in de eerste helft werden de bezoekers door de thuisploeg volledig weggespeeld. De ruststand was met 4-0 ook geen verrassing.

In de tweede helft werd het spel wat rommelig. Het werd uiteindelijk toch nog 8-0 omdat KVVA het laatste half uur van de wedstrijd een ontmoedigende en teneergeslagen indruk maakte. De gasten waren niet meer in staat om nog enig tegengas te geven.

Door de nederlaag werd KVVA op de ranglijst van de vijfde klasse E door ASV'65 gepasseerd. De formatie van trainer John Tuithof heeft na zeven wedstrijden zeven punten verzameld en staat daarmee in het rechter rijtje van 5E.