Verlies Hoogland

10 oktober 2012 om 00:00 Sport

AMSTERDAM - Eersteklasser Hoogland is er zondag niet in geslaagd koploper Zeeburgia pootje te lichten. In Amsterdam moesten de Hooglanders zich met 2-1 gewonnen geven.

Na een minuut of twintig was het middenveld en de achterhoede van Hoogland niet in staat om een speler van de thuisclub de doorgang te beletten: 1-0. Met een kopbal had Luuk Voorburg daarna voor de gelijkmaker kunnen zorgen maar dat mislukte. De bal belandde in de handen van de Amsterdamse doelman.

Al vrij snel na de start van de tweede helft breidde Zeeburgia de voorsprong met een tweede treffer uit: 2-0. Na die tweede tegentreffer voerden de Hooglanders de druk op de tegenstanders op.

Hoogland zag pas in de slotfase via Frank Voorwald kans de achterstand te verkleinen. Verder dan de 2-1 kwamen de gasten niet.