Amfors bemant nieuw depot PostNL Pakketten

26 september 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Leer-werk bedrijf Amfors Groep bemant vanaf november een nieuw depot van PostNL Pakketten. Circa dertig Amfors medewerkers gaan elke ochtend aan de slag om de pakketten te sorteren en distribueren.

Gerrit Mastenbroek, algemeen directeur van PostNL Pakketten: ,,Ons pakkettenbedrijf heeft goede ervaringen met werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt en we bieden ze graag een kans. Wij werken al ruim acht jaar naar volle tevredenheid samen met sociale werkvoorzieningen. De medewerkers zijn erg gemotiveerd, loyaal en vakkundig. De begeleiding van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt vergt echter deskundigheid die wij niet hebben. Voor onze nieuwe depots wilden we graag mensen inzetten met een afstand tot de arbeidsmarkt." PostNL Pakketten heeft ervoor gekozen om in alle achttien nieuwe depots de lokale sociale werkvoorziening in te schakelen voor de ochtenddienst."

Amfors zorgt voor de werving, opleiding, dagelijkse inzet en begeleiding van de medewerkers. Deze groepsdetachering wordt begeleid door twee leidinggevenden. Gerard Gijzel, praktijkbegeleider PostNL Pakketten: ,,Onze medewerkers hebben er veel zin om voor zo'n mooi merk als PostNL Pakketten aan de slag te gaan. We starten de eerste week van november.Precies op tijd om goed op stoom te komen voor de drukte rond Sinterklaas en Kerst."

,,De Amfors Groep is het leer-werkbedrijf voor de regio Amersfoort. Wij bieden zinvol werk in een van onze bedrijven aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wanneer mogelijk zoeken we voor hen (weer) een passende arbeidsplaats bij een werkgever in de regio. Via opleidingen, leer-werktrajecten en innovatieve samenwerkingsverbanden bieden wij hen een kans op een duurzame toekomst op de arbeidsmarkt.

Meer informatie op www.amfors.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie