Derde zege op rij voor APWC

19 september 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - De comeback van APWC in de reguliere competitie levert de zesdeklasser tot nu toe geen windeieren op. Dat mag duidelijk zijn na de derde overwinning op rij voor de Amersfoorters die zondag ook Rivierwijkers de baas bleven. Op de 3-1 zege voor eigen publiek was niets af te dingen.

Na een minuut of tien had Melvin Cox met een volley de score geopend: 1-0. Een kwartier later zorgde Evert-Jan Molema al voor de gelijkmaker waarmee gelijk het laatste wapenfeit voor de Utrechtse studenten een feit was.

Na rust liet APWC er geen gras over groeien. Na een kwartier verraste Brahim Rahaoui doelman Mark Rouw met een prima genomen vrije trap (2-1), waarna invaller Miara Ayyoub de eindstand op 3-1 bepaalde.