DinoDagen in DierenPark Amersfoort

4 juni 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Enorme saurussen betreden in de maand juni het DinoBos. De internationale show 'Saurus' gaat de hele wereld over. Voordat de wezens vertrekken naar de Olympische Spelen in Londen komen ze eerst naar de DinoDagen van DierenPark Amersfoort.

Het is voor het eerst dat DierenPark Amersfoort de DinoDagen organiseert. Het park staat dan volledig in het teken van de dino's. De DinoDagen vinden plaatst op:zaterdag 9 juni, zondag 10 juni, zaterdag 16 juni, zondag 17 juni, zondag 24 juni en zaterdag 30 juni. Twee keer per dag zullen de saurussen het DinoBos betreden. De internationale act van theaterproductiehuis Close-Act is net terug uit Zuid-Korea en maakt zich klaar voor de Olympische Spelen in Londen. Dat deze act naar het DierenPark komt valt goed te verklaren doordat het DinoBos de perfecte omgeving is voor de enorme saurussen. In het bos bevinden de wezens zich tussen hun soortgenoten, zoals de 13 meter hoge Brachiosaurus.

Grote saurussen maken het bos 'onveilig' op zoek naar voedsel en vermaak. De saurussen worden begeleid door een bijzonder karakter dat de wezens probeert te temmen. Naast de act 'Saurus' doet ook de eerst levende dino zijn intrede tijdens de DinoDagen in juni. De kasuaris is een loopvogel die met zijn manier van lopen, helm en grote poten sterk overeen komt met de oorspronkelijke dinosauriërs.

Zie: www.dinodagen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie