Mooie prestaties NIKA Hoogland

4 juni 2012 om 00:00 Nieuws

HOOGLAND - Afgelopen weekend hebben turnsters van NIKA Hoogland goed gepresteerd tijdens wedstrijden op verschillende niveaus.

Op de Nederlandse Bondskampioenschappen in Waalwijk bereikte talent Amber Horsting de vijfde plaats in de 1e divisie (instap, NTS 7), met het hoogste puntenaantal op sprong. In dezelfde divisie turnde pupil Jana Zimmermann zich naar een mooie twaalfde plek. Tijdens de toestelfinales mochten Amber en Jana nogmaals een turnoefening aan het publiek laten zien, wat resulteerde in een zesde plaats voor Amber op sprong en een zevende plaats op vloer voor Jana.

Op de district kampioenschappen 4e divisie in Amsterdam behaalde Kira van de Water (instap, niveau 10) een vijfde plaats met de hoogste score op balk. Pupil Maren Timmermans (NTS 9) werd zevende.

In Hooglanderveen vond het regio kampioenschap 6e divisie plaats. Senioren Tessa Oldewarris en Lynn roest boekten hier respectievelijk een vierde en zesde plaats. Jeugdturnster Lara Wolkenfelt veroverde, ondanks een groot aantal deelneemsters in haar categorie, een zilveren medaille, na onder meer een uitstekende oefening op balk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie