Zomercarnaval tijdens Dorpsfeest Hoogland

4 juni 2012 om 00:00 Nieuws

HOOGLAND - Dorpsfeest Hoogland organiseert op donderdagmiddag 13 september 2012 in samenwerking met de Lions Club Hoogland een zomercarnaval voor mensen met een verstandelijke beperking. Hiermee krijgt het jaarlijkse carnaval op de Hof voor deze doelgroep toch een vervolg.

Het jaarlijkse carnaval voor verstandelijk beperkte mensen werd tot vorig jaar door Rien Coenders, samen met carnavalsvereniging de Waterputters, op de Hof georganiseerd. In februari werd echter duidelijk dat het feest niet meer kon worden georganiseerd. Dorpsfeest Hoogland is hierover in gesprek gegaan met Rien Coenders. Mede door financiële steun van de Lions Club Hoogland kan dit jaar tijdens het Dorpsfeest Hoogland een speciaal zomercarnaval worden gehouden.

De Lions Club Hoogland bestaat ruim 30 jaar en telt 38 leden die zich inzetten voor mensen die het minder makkelijk hebben in de huidige maatschappij. Met verschillende projecten en acties en door gebruik te maken van de individuele netwerken van de Lionsleden, wordt steun gezocht voor goede doelen in de vorm van geld of in natura. De Lions Club Hoogland zal de komende maanden met diverse eigen acties, geld gaan inzamelen voor het zomercarnaval op 13 september. Tevens zullen de Lionsleden zich deze dag als vrijwilliger inzetten. Meer informatie over de Lions Club Hoogland op de website www.lions-hoogland.nl.

Tijdens deze middag zal het bekende 1-2-Trio een spetterend optreden verzorgen. Meer informatie over het zomercarnaval zal vanaf 1 juli 2012 op www.dorpsfeesthoogland.nl staan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie