Slechte start CJVV

23 mei 2012 om 00:00 Sport

NIEUWER TER AA - Na de uitslag van de eerste wedstrijd in de nacompetitie moet CJVV rekening houden met degradatie naar de derde klasse. Hopelijk is die conclusie voor de Amersfoorters te voorbarig en kunnen zij de 3-1 nederlaag tegen Nita in de return over een week op eigen veld nog rechtzetten.

CJVV moet de tweede ontmoeting wel met drie doelpunten verschil winnen om een ronde verder te komen. Wint de formatie van trainer Jos Krikke met twee treffers verschil dan moeten strafschoppen uitmaken wie verder gaat.

Na de eerste helft leek er voor CJVV nog niets aan de hand. In de 35e minuut opende Dylan Wienke de score: 0-1. Meteen na rust miste Simon van Dijk een uitgelezen mogeljkheid om te scoren. In plaats van 0-2 werd het twee minuten later 1-1. Maurice Pastoor veroorzaakte een strafschop en kon ook gelijk de kleedkamer opzoeken. De verdediger kreeg zijn tweede gele kaart te zien, dus rood.

CJVV was daarna het spoor bijster. Met een man minder zag de ploeg geen kans meer tot scoren te komen. Met twee doelpunten in de slotfase bepaalde Nita de eindstand op 3-1.