CJVV in nacompetitie

16 mei 2012 om 00:00 Sport

HUIZEN - Via de nacompetitie moet tweedeklasser CJVV dit seizoen het vege lijf zien te redden. Dat is het gevolg van de resultaten op de laatste competitiedag. CJVV verloor zaterdag op vreemde bodem met 3-0 van AH'78. Naaste concurrent Unicum liet tegen Geinoord Nieuwegein geen steek vallen en verzekerde zich daarmee van een hernieuwd optreden in de tweede klasse.

Met veel invallers moesten de Amersfoorters de zware klus tegen AH zien te klaren. De thuisclub was de belangrijkste kanshebber op het behalen van het derde periodekampioenschap. Dat was al snel na het eerste fluitsignaal te merken. In de derde minuut opende AH al de score: 1-0.

Nummer twee liet niet lang op zich wachten. In de vijftiende minuut breidde AH de voorsprong uit: 2-0. Daarna kregen Rob Hosman en Dylan Wienke de kans de achterstand te verkleinen. De doelpogingen van de twee spitsen leverden echter niet het gewenste resultaat op.

Ook na rust slaagde CJVV er niet in tot scoren te komen. In de slotminuut bepaalde AH de eindstand op 3-0 en kon de thuisploeg een bescheiden feestje gaan vieren vanwege het bereiken van de nacompetitie.