Eenvoudige winst De Posthoorn

9 mei 2012 om 00:00 Sport

ABCOUDE - Het voorlaatste competitieduel heeft De Posthoorn geen windeieren opgeleverd. Tegen FC Abcoude, de nummer voorlaatst in de derde klasse C, lieten de Amersfoorters er geen gras over groeien. Met cijfers (2-8) die er niet om logen, deklasseerde de formatie van trainer Rob Snijders de tegenstanders op eigen veld.

De doelpuntenmachine kwam na 28 minuten op gang. Henk Baum opende de score (0-1), waarna voor rust nog drie doelpunten volgden. Matthijs Pet, Maickey Smeele en Baum waren de schutters in de eerste 45 minuten van het eenzijdige duel: 0-4.

Twee minuten na rust was het voor de vijfde keer raak. Jeffrey Kaspers scoorde zijn eerste doelpunt: 0-5. Het eenrichtingsverkeer werd daarna even onderbroken voor een doelpunt van de thuisclub: 1-5. De Posthoorn bleef echter gas geven en dat resulteerde nog in doelpunten van Smeele (2) en Kaspers. Tussendoor was ook Abcoude nog een keer doeltreffend geweest.