Quick afgedroogd

9 mei 2012 om 00:00 Sport

MAARSSENBROEK - Voor derdeklasser Quick dreigt het teleurstellend verlopen seizoen ook als een nachtkaars uit te gaan. Na het verlies (1-3) in de vorige competitieronde tegen SDO volgde zondag opnieuw een nederlaag. Dit keer waren de Amersfoorters niet opgewassen tegen OSM'75, de nummer twee op de ranglijst van de derde klasse D.

De cijfers logen er in Maarssenbroek niet om. Met duidelijk verschil (5-0) bleef de promotiekandidaat de bezoekers de baas. Met Sander Tolsma in het doel voor de wegens werkzaamheden niet beschikbare Wesley van Beekhoven hield Quick de schade tot halverwege de eerste helft beperkt. Toen opende de thuisclub de score: 1-0.

Sander van Amstel was daarna nog wel dicht bij de gelijkmaker. Hij dook alleen voor de doelman van OSM op en leek te gaan scoren. De paal stond echter een doelpunt van Quick in de weg. Vlak voor rust viel aan de andere kant van het veld wel een doelpunt, de tweede voor OSM: 2-0.

Meteen na de pauze kon ook nummer drie voor de thuisploeg worden genoteerd: 3-0. Daarmee was de wedstrijd beslist en mocht Quick doelman Tolsma dankbaar zijn dat de score niet verder dan 5-0 opliep.