Grote belangstelling Opstepdag Stepclub

15 april 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De Opstepdag die de Stepclub Amersfoort zaterdag in samenwerking met XL Adventure and Events organiseerde, heeft veel bekijks getrokken Jong en oud konden tijdens deze dag kennismaken met het steppen. Leden van de stepclub hebben meer dan 50 personen tijdens deze dag kennis laten maken met de stepsport. Een laagdrempelige, leuke en betaalbare recreatieve sport en een perfecte manier om het lichaam en de algehele conditie op peil te houden.

Tijdens de Opstepdag kregen geïnteresseerden informatie over het steppen en de steps die hiervoor beschikbaar waren. Tevens was het mogelijk een recreatief tochtje te steppen of mee te doen aan een stepclinic. Steps waren hiervoor beschikbaar. De reacties van de deelnemers waren volgens de organistoren erg enthousiast en velen stepten mee tijdens een reactief tochtje over de fietsspaden rondom het stadspark Schothorst of door het prachtige landschap van Hoogland West.

Een aantal personen overweegt een step aan te schaffen of lid te worden van de Stepclub Amersfoort en wekelijks mee te steppen tijdens de recreatieve oefenavond in en rondom Amersfoort. ,,En dat is heel leuk'', aldus Henk Roelofs van Stepclub Amersfoort: ,,Iedere dinsdag avond om 19.30 uur vertrekken we vanaf de parkeerplaats aan de Schothorsterlaan (tegenover de atletiekbaan) voor een tourtochtje op de step. Wie voor 't eerst komt steppen kan er vanuit gaan dat er een step gratis ter beschikking wordt gesteld. Wel even van te voren melden dat je wilt komen meesteppen via het mailadres stepclubamersfoort@gmail.com Iedereen, jong en oud, is van harte welkom, want de stepsport kent nauwelijks blessures.''

Meer informatie via 033 - 4330210 / 06 - 19781390, stuur een mail naar stepclubamersfoort@gmail.com of neem een kijkje nemen op www.stepclubamersfoort.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie