weer tip top

18 april 2012 om 00:00 Ondernemend

Rondom de opening van de Douglaswinkel in Emiclaer zijn allerlei festiviteiten gepland. ,,We laten deze dagen natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. We willen onze klanten weer feestelijk binnenhalen”, aldus Van Rijn. ,,We geven daarom de hele maand april bij aankoop van een groot aantal producten leuke cadeautjes mee. Bijvoorbeeld een mini browgel, bij aankoop van een Anastasiabrowgel. Nieuw in de winkel zijn de haaraccessoires en sieraden van Nouka en ook daarmee hebben we natuurlijk een mooie openingsaanbieding.”

AMERSFOORT - De Douglas vestiging in Emiclaer is weer helemaal tip top. Na de verbouwing heeft de winkel een compleet nieuw make-up interieur gekregen. ,,Het is allemaal mooier en luxer geworden’’, aldus floormanager Miranda van Rijn. ,,De winkel en de opstellingen zijn een stuk toegankelijker geworden. We kunnen de nieuwe make-up trends nu nog beter laten zien aan onze klanten. Dat maakt het shoppen en zeker het kiezen een stuk leuker.”

Maar ook na 6 en 7 april blijft het feest bij Douglas Emiclaer. Op 1, 2 en 3 mei is er een heuse glamourfotoshoot, een samenwerking tussen Douglas en het professionele fotobureau Studioline. ,,Tijdens de fotoshoot zetten wij de klanten een dagje in de spotlight”, vertelt Van Rijn. ,,Meedoen betekent je even een topmodel voelen en je wordt ook als zodanig behandeld. Je wordt opgemaakt door een professionele visagiste en in onze fotostudio door een echte vakman gefotografeerd. Het enige waar je zelf voor moet zorgen, is je kleding. Het verstandigst is het wanneer die neutraal houdt, wit of zwart, de studio heeft namelijk een paarse achtergrond. Je moet je van te voren voor de fotoshoot aanmelden en de kosten zijn 20 euro, maar daarvoor krijg je wel een onvergetelijk moment en een echte glamourfoto van jezelf mee naar huis en bovendien krijg je ook nog een cadeaubon van 10 euro die je vrij mag besteden aan make-up producten.’’

In de nieuwe Douglaswinkel zijn de trends voor het komende lente en zomerseizoen al weer volop aanwezig. Van Rijn: ,,Helemaal in het colourblocking, je kunt deze zomer gerust koraaloranje nagellak bij een groen jurkje dragen. Veel kleur in de make-up, maar voor de huid is juist een naturel of nu de look de trend. Je moet dus heel dicht bij je eigen huidskleur blijven. Een mooi voorbeeld daarvan is de BB Cream van dr. Brandt, die zorgt voor een perfecte teint. Deze foundation maskeert kleine oneffenheden en laten de eigen gelaatskleur er zeer natuurlijk uitzien, precies zoals de mode deze zomer voorschrijft.”

Parfumerie Douglas

Emiclaerhof 28 30

3823 EM Amersfoort

033-4613605

www.douglas.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie