Amsvorde maakt teveel fouten

25 april 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Vier individuele fouten kostten Amsvorde zondag de winst in de thuiswedstrijd tegen 't Gooi. Die missers leverden de Hilversummers ook vier doelpunten op en daar konden de Amersfoorters alleen twee doelpunten van gelegenheidsspits Jeffrey van de Wijngaard tegenoverstellen: 2-4.

Na vier minuten was het op sportpark Nimmerdor al raak. De bal werd door de defensie van de thuisclub niet goed weggewerkt en daar profiteerde een speler van 't Gooi van: 0-1. Een kwartier later viel de gelijkmaker. Met een strak schot passeerde Van de Wijngaard de Hilversumse doelman voor de eerste keer: 1-1. Met die stand namen de gasten echter geen genoegen. In de 38e minuut was de spits van 't Gooi attenter dan de Amsvorde verdedigers en zorgde hij met een kopbal voor een 1-2 ruststand.

Vijf minuten na rust ging de achterhoede van Amsvorde weer in de fout en was de 1-3 een feit. Tien minuten later gaf Van de Wijngaard met een rake kopbal (2-3) zijn ploeg nog hoop op een goed resultaat. 't Gooi werkte daar echter niet aan mee en bepaalde met een counter in de 81e minuut de eindstand op 2-4.