CJVV

28 maart 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - CJVV zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen. De Amersfoorters raken steeds meer in de problemen. Een driepunter tegen IJFC had de ploeg van trainer Jos Krikke zaterdag heel goed kunnen gebruiken. De veel beter geklasseerde IJsselsteiners lieten zich in Amersfoort echter niet verrassen: 1-2.

CJVV moest op eigen veld weer met veel invallers aantreden. Voor de belangrijke confrontatie met IJFC kon Krikke ook geen beroep doen op Wilfred Rietveld en Paul Richard. Beide routiniers waren geschorst, Richard nog het zwaarst. Hij is in de reguliere competitie niet meer inzetbaar.

De overgebleven CJVV'ers deden hun best maar zij konden de nederlaag niet voorkomen. Na mislukte doelpogingen van de CJVV'ers Joost Bruinsma en Dylan Wienke waarbij beide keren de lat in de weg stond, openden de gasten in de 43e minuut de score: 0-1.

Pas in de 88e minuut kwam CJVV langszij. Met een kopbal verraste Maurice Pastoor de doelman van IJFC: 1-1. Maar ook dat ene punt was de thuisclub niet gegund. In de 93e minuut kreeg CJVV de deksel op de neus: 1-2.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie