Service, advies en vakmanschap

18 januari 2012 om 00:00 Ondernemend

Een speciale plaats in de winkel is er voor de motorkleding , de kledinglijn en tassen van het eigen merk High Tension, waarvoor Erik Andringa en zijn collega Denny Karijoredjo zelf van ontwerp tot productie verantwoordelijk zijn. Niet alleen de verkoop van nieuwe artikelen, de reparatie en het veranderen van gebruikte jassen, tassen en laarzen nemen een grote een plaats in bij High TensionLeatherwear . ,,Kort gezegd, herstellen we alles wat wie hier verkopen. We zijn dus geen schoenmaker, beslist niet, we richten ons alleen op de laarzen uit onze eigen collectie. Een leren jas gaat niet snel kapot, maar kan op een gegeven moment wel een meer modieuze uitstraling gebruiken, dus ook het geven van een nieuwe look aan een dergelijke jas, is bij ons in goede handen. Verder hebben we hier geen geheimen, bij alles wat we doen, kan de klant meekijken. Winkel en ateliers lopen naadloos in elkaar over, net een open keuken.”

VERMEERKWARTIER - Leer is de koopwaar van Erik ‘de (K)leermaker’. In zijn speciaalzaken in Amersfoort en Haarlem vind je een enorme collectie met handgemaakte dames en heren laarzen van het gerenommeerde Spaanse merk Sendra boots, riemen, lederen jassen, lederen tassen , leren handschoenen.

Bekend zijn de mannen van High TensionLeatherwear onder meer om hun grote vaardigheid op het gebied van motorkleding. ,,Een van onze specialisaties is het ontwerpen en maken van leren motorvesten, het costumizen van motorkleding door het opstikken van bijvoorbeeld badges, maar ook het professioneel herstellen van motorpakken zodat ze weer circuitveilig zijn, daarnaast hebben we nog unieke dingen in onze mars zoals het met leer bekleden van motorzadels.”

Redskins, Avirex, Jofama, Milestone, H.J. De Rooij, Transmission, Sticks andStones, Sendra en meer gerenommeerde leermerken zijn vertegenwoordigd. ,,Leer is veel minder onderhevig aan de modegrillen van de markt. Wij verkopen duurzame artikelen met een stoere en chique uitstraling.”

Stunten, daar doen ze bij High Tension niet aan mee. ,,Wij hoeven niet met de prijs te stunten, voor alle artikelen geldt dat wij bij het inkopen al de beste prijs voor onze klanten hebben bedongen. Je koopt hier niet alleen een kwaliteitsproduct, maar krijgt service, een gedegen advies en vakmanschap er gratis bij.”

High Tension Leatherwear

Arnhemsestraat 24

3811 LH Amersfoort

033 46 123 06

www.leatherwear.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie