Punt voor Hooglanderveen

29 februari 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - De voetballers van Hooglanderveen hebben zondag op eigen veld tegen Zeist met een punt genoegen moeten nemen. De 1-1 was niet nodig geweest als vooral Thom Wolthuis zijn vizier beter had afgesteld. De spits miste veel kansen.

Voor de neutrale toeschouwers was de wedstrijd aantrekkelijk. Beide partijens schroomden niet de aanval op te zoeken. Na tien minuten was het enige Hooglanderveense doelpunt al een feit. Said Salizi stifte de bal over de doelman van Zeist in de kruising: 1-0.

In de tweede helft kon de wedstrijd alle kanten op. Voor beide teams konden voldoende kansen worden genoteerd. Alleen Zeist wist nog een keer het net te vinden, een kwartier na rust. Uit een vrije trap verdween de bal achter doelman Rob van de Grootheveen: 1-1. Daarna verzuimde Wolthuis de bezoekers de genadeklap te geven. In de slotfase kreeg een speler van Zeist nog de rode kaart, nadat hij Hooglandervener Luuk Tomassen aan diens haren had getrokken.