De Alliantie assisteert Voedsel Focus

12 december 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Op donderdag 8 december hebben medewerkers van de Alliantie regio Amersfoort geassisteerd bij de voedselbank. Samen met vrijwilligers van Voedsel Focus maakten zij 280 levensmiddelenpakketten. Ook boden zij een cheque aan met een donatie voor Stichting Jarige Job.

Al een aantal jaren biedt de Alliantie in december Voedsel Focus een helpende hand. Deze match is tot stand gekomen via Matchpoint Betrokken Ondernemen, waarmee de Alliantie samenwerkt op MBO gebied. De gift aan Stichting Jarige Job helpt deze organisatie om verjaardagen mogelijk te maken voor kinderen die hun verjaardag anders niet kunnen vieren. De ouders staan ingeschreven bij de voedselbank.

De Alliantie regio Amersfoort organiseert elk jaar een aantal MBO projecten. ,,Met dit soort projecten geven wij als organisatie inhoud aan onze doelstelling maatschappelijk ondernemen. Ook krijgen medewerkers en huurders de kans elkaar beter te leren kennen", zo vertelt Marijke Burgman, coördinator van de MBO projecten van de Alliantie regio Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie