Veel kampioenen bij tafeltennis vereniging Hoogland

11 december 2011 om 00:00 Nieuws

HOOGLAND - Vanaf september hebben de vijf jeugdteams van Hoogland strijd geleverd in de competitie binnen de regio Midden.

Met veel inzet, trainingsarbeid en spelvreugde hebben de jeugdspelers laten zien wat zij waard zijn. En successen zijn er zeker: allereerst de Hooglander Jesse Coljee: spelend in het combinatieteam TTVN Nieuwegein/Hoogland is hij kampioen in de landelijke A klasse geworden. Dit betekent voor hem dat hij met zijn teamgenoten en Hoogland coach Mark Stafhorst vanaf januari 2012 de strijd aangaat om het kampioenschap van Nederland bij de junioren.

Het 2e team is kampioen geworden in de vierde klasse en mag het straks gaan laten zien in de derde klasse en ook het 4e team werd kampioen in de zesde klasse.

Een prima resultaat, temeer daar de meeste spelers nog heel jong zijn en dus nog een mooie toekomst in het verschiet hebben.

Het volgende evenement voor de Hooglandse tafeltennissers wordt het Hooglands Kampioenschap op 7 januari in De Bieshaar en dan volgen de regionale kampioenschappen op 14 en 21 januari in Hilversum.

Hoogland speelt in de gymzaal van De Neng, een startersgroep voor de jeugd is op de vrijdagavond vanaf 19.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie