Nederlaag HVC

14 december 2011 om 00:00 Voetbal

HILVERSUM - HVC blijft slecht presteren. De vierdeklasser zag ook tegen Victoria geen kans een of meerdere punten in de wacht te slepen. Met 3-0 werden de Amersfoorters verslagen.

In de eerste helft bood HVC de thuisclub nog goed partij. Jeroen de Smalen had zijn ploeg na een minuut of acht zelfs aan de leiding kunnen helpen. De inzet van de Amersfoorter vormde echter voor de doelman van Victoria geen probleem. In de resterende minuten van de eerste helft viel vooral Paul Fokkens op. De doelman van HVC voorkwam met enkele goede reddingen een doelpunt van Victoria.

In de tweede helft kon HVC geen potten meer breken. Een ongelukkige handsbal van Salar Mezbanali in de 53e minuut was voor de scheidsrechter een reden om de thuisclub een strafschop toe te kennen: 1-0. Daarna werd Fokkens nog twee keer gepasseerd: 3-0.