Nieuwland sluit jaar met remise af

14 december 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - De laatste competitiewedstrijd in 2010 heeft Nieuwland geen driepunter opgeleverd. Met een gelijkspel (0-0) op eigen veld tegen het lager geklasseerde Desto sloten de Amersfoorters het jaar met een ontevreden gevoel af.

Veel goede aanvallen kon de formatie van trainer Henk Koelewijn de trouwe aanhang zaterdag niet voorschotelen, Desto trouwens ook niet. In de eerste helft deden beide teams ook weinig voor elkaar onder.

In de tweede helft werd door beide partijen steeds meer de aanval opgezocht. De spelers van de thuisclub deden er alles aan om de winst in de wacht te slepen. De beste kans was voor Johan Gelderblom in de 83e minuut. De aanvaller kreeg de bal echter niet goed op zijn schoen waardoor Desto doelman Jurre van Lith de nul voor zijn ploeg kon vasthouden.