Punt voor VVZA

14 december 2011 om 00:00 Voetbal

WIJK BIJ DUURSTEDE - Met een meer dan verdiend punt keerde tweedeklasser VVZA zondag terug van een bezoek aan CDW. Voor de Amersfoorters had er tegen de mededegradatiekandidaat meer ingezeten dan de 1-1 waarmee het duel eindigde.

Die stand was al na de eerste helft bereikt. In de 20e minuut opende CDW de score: 1-0. Twee minuten later was de stand al weer in evenwicht. De doelman van de thuisclub kon een kopbal van Steven van Zanten niet vasthouden waardoor Dwight Maduro de gelijkmaker kon maken: 1-1.

In de tweede helft was VVZA heer en meester. CDW moest zich tot verdedigen beperken. De winnende treffer bleef echter uit omdat de dienstdoende scheidsrechter twee keer weigerde de bal op de elfmeterstip te leggen na overtredingen van CDW spelers.