Blom Elektro partner van Euronics

14 december 2011 om 00:00 Ondernemend

A merken, iets anders komt er bij Blom niet in. ,,We denken vanuit kwaliteit en aan de hand daarvan stellen we zorgvuldig ons kernassortiment samen. We willen onze klanten alleen het beste bieden, qua kwaliteit, maar zeker ook qua service. We doen daarom alleen zaken met servicegerichte merken. Dan heb je het bijvoorbeeld over witgoedmerken zoals Bosch, Siemens, Aeg en Miele en bij het bruingoed Panasonic, Bose en Samsung. Naast de reguliere apparaten, kun je bij ons terecht voor het kopen en inbouwen van inbouwapparatuur.”

HOOGLAND - Blom Elektro heeft zich sinds 1 oktober 2011 aangesloten bij Euronics. Door de samenwerking met deze in heel Europa actieve inkooporganisatie kan Blom zijn klanten nog scherpere prijzen bieden. Broers Bart en Timo Blom en hun team zijn erg tevreden over de nieuwe inkooppartner, voor de klanten van de onderneming verandert er volgens de broers niets, alleen die scherpere prijs dan en dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Topkwaliteit en innovatie, want ook daar is Blom sterk in. ,,Nieuw is bijvoorbeeld het BoseCinemate 1 SR systeem. De geluidskwaliteit van de platte televisies is vaak niet om naar huis te schrijven. Dit Bose systeem heft dat nadeel op, het geeft je het gevoel of je in de bioscoop zit. Voordeel is verder dat alle andere apparaten zoals blu-ray en dvd gekoppeld kunnen worden.

Driedimensionale televisies zijn er al een poosje, maar toch staat er bij de meeste Nederlanders nog een 2DTV. Blom: ,,Zelfs wanneer klanten een nieuwe televisie kopen, kiezen ze vaak nog voor een traditioneel 2D exemplaar en dat is eigenlijk jammer. 3D voegt daadwerkelijk iets toe aan de kijkbeleving. Om iedereen een beetje over de drempel te helpen, hebben we een mooie eindejaaraanbieding, bij aankoop van een Panasonic 3D televisie geven wij een 3D blu-ray speler cadeau.”

Service en advies dat is de kracht van de 105 jaar jonge onderneming. ,,Wij zijn niet verkoop-, maar servicegedreven”, vertelt Blom. ,,Onze adviezen zijn goed doortimmerd. Daarnaast installeren wij de nieuw gekochte apparatuur altijd persoonlijk bij de klant. Natuurlijk zijn we altijd bereid om langs te komen wanneer er problemen zijn. Verder hebben we een eigen technische dienst die onze klanten veel service biedt. Onze service is echt, er is niets virtueels aan.”

Blom Elektro

Zevenhuizerstraat 97

3828 PS HOOGLAND

033 480 19 10

www.blomelektro.nl

blom@elektrovakman.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie