Openstelling Informatiewinkel en Vergunningenloket op 15 december

7 december 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De Informatiewinkel en het Vergunningenloket van de Observant verhuizen op donderdag 15 december naar de publiekshal in het stadhuis. De Informatiewinkel is deze dag op zowel de oude als de nieuwe locatie open. Het Vergunningenloket werkt op de verhuisdag alleen op afspraak, via www.amersfoort.nl/vergunningenloket.

De verhuizing is een stap in het bijeenbrengen van de publieksfuncties op één plek en het efficiënt omgaan met de ruimte en het beschikbare personeel. Het betekent ook een versobering van de taken van de Informatiewinkel, die daarmee een andere naam krijgt: Informatiebalie.

Seniorenspreekuur

Door het vertrek uit de Observant zullen ouderen voorlopig kunnen aansluiten bij het seniorenspreekuur in een andere wijk, totdat er een nieuwe locatie in de binnenstad is gevonden.

Informatiebalie

De Informatiebalie richt zich na de verhuizing op haar kerntaak: informatie geven over gemeentelijke diensten, plannen en producten en andere overheidsinstellingen. Hieronder valt ook de ter inzagelegging van gemeentelijke en provinciale plannen, het verstrekken van kadastrale informatie en het afhandelen van gevonden en verloren voorwerpen. Voortaan worden voornamelijk gemeentelijke brochures en uitgaven van andere overheden aangeboden.

Vergunningenloket

De verhuizing van het Vergunningenloket naar de publiekshal heeft geen gevolgen voor de taken van het loket.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie