Quick blijft overeind

23 november 2011 om 00:00 Sport

BUSSUM - Derdeklasser Quick heeft zich zondag niet door SDO laten verrassen. De Amersfoorters scoorden op vreemde bodem niet maar dat deden de spelers van de thuisclub ook niet. Het gevolg was een 0-0 eindstand.

SDO had de voorgaande acht wedstrijden allemaal gewonnen en was daardoor op de ranglijst van de derde klasse D flink geklommen. Voor de nummer twee hadden de Quick'ers echter geen ontzag. De thuisploeg mocht na een moeilijke eerste helft blij zijn met de 0-0 tussenstand.

In de tweede helft konden de bezoekers het goede spel niet voortzetten. SDO drong de bezoekers in de verdediging. Zonder de niet beschikbare verdedigers Mark Pot en Mark den Boer hield de defensie van Quick echter stand. SDO kreeg geen kans de winnende treffer te produceren. Met de remise deden zowel Quick als SDO goede zaken. Zij liepen een punt in op koploper OSM, de verliezer van het duel tegen Wasmeer.