Ellen de Graaf en Nick Furster (zorgmedewerkers wijkteam Amersfoort Zuid) op de nieuwe elektrische fiets.
Ellen de Graaf en Nick Furster (zorgmedewerkers wijkteam Amersfoort Zuid) op de nieuwe elektrische fiets. Ingrid Tomeij, Amaris Zorggroep

Amersfoorts wijkteam Amaris gaat voor duurzaam

25 maart 2018 om 13:14 Nieuws Deel je nieuws

Sinds deze week beschikt wijkteam Amersfoort Zuid van Amaris over een elektrische fiets. Heeft u de thuiszorgmedewerkers van Amaris al op de fiets zien rijden door de wijk? Zij gebruiken de fiets op hun route langs thuiszorgcliënten. Hiermee levert Amaris een positieve bijdrage aan het milieu, aan de leefbaarheid van de stad en de gezondheid van haar medewerkers.

Milieuvriendelijk
Het thuiszorgteam heeft de beschikking over een auto, maar met name in de stad is fietsen vaak veel sneller. Met een fiets heeft het wijkteam bovendien geen parkeerproblemen. Daarnaast is de fiets milieuvriendelijk en dat is voor Amaris Thuiszorg de belangrijkste reden om ook gebruik te maken van de fiets.

Gezonder
Bewegen is gezond. Amaris vindt een gezonde leefstijl belangrijk voor haar medewerkers. Het wijkteam is blij met de elektrische fiets. “Fietsen zorgt ervoor dat ik even mijn hoofd leeg kan maken. Als ik fiets kan ik lekker uitwaaien. Bij de volgende cliënt ben ik weer helemaal fris en ontspannen”, aldus Ellen de Graaf, verzorgende IG wijkteam Amersfoort Zuid van Amaris.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie