Hooglanderveen laat geklopt

16 november 2011 om 00:00 Voetbal

CULEMBORG - Tegen Vriendenschaar had Hooglanderveen zondag graag voor een stunt willen zorgen. De koploper in de vierde klasse F liet zich echter op eigen veld niet door de Hooglanderveners verrassen. Een heel laat doelpunt (89e minuut) besliste de wedstrijd in het nadeel van de bezoekers: 1-0.

Beide partijen deden weinig voor elkaar onder. Zeker in de eerste helft had Hooglanderveen de mogelijkheden om de score te openen. Said Shalizi en Thom Wolthuis waren echter niet gelukkig in de afwerking. Vriendenschaar kreeg ook kansen maar scoorde in de eerste helft ook niet.

In de tweede helft veranderde er niet veel aan het spelbeeld. Alleen waren de kansen voor Hooglanderveen minder groot. De aantrekkelijke ontmoeting dreigde onbeslist te eindigen maar daar stok de kampioenskandidaat een stokje voor. In de voorlaatste minuut van de reguliere speeltijd moest de Hooglanderveense doelman Rob van de Grootevheen zich toch nog gewonnen geven: 1-0. In de resterende minuten was er voor de gasten geen eer meer te behalen.