De Posthoorn uit vorm

16 november 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - De spelers van De Posthoorn hebben zaterdag een teleurstellende prestatie geleverd. Tegen het overigens bepaald niet zwakke FC Almere gingen de Amersfoorters op eigen bodem met 0-2 de boot in.

Na vijf minuten was op de Bokkeduinen al de eindstand bereikt. Twee keer was de defensie van de thuisclub niet scherp genoeg om een vroege achterstand te voorkomen. Zonder Jeffrey Kaspers (geschorst) en Jeffrey Eugenia (geblesseerd) was De Posthoorn daarna niet in staat om de bakens te verzetten. Kansen konden voor de formatie van trainer Rob Snijders amper worden genoteerd.

Met een dubbele wissel probeerde de oefenmeester in de tweede helft het tij te keren. Jochem van Koot verscheen ook in de ploeg maar ook hij kon zijn medespelers niet tot grootse daden inspireren. Tot overmaat van ramp haalde routinier Wim Schievelt door een spierblessure het einde van de wedstrijd niet.