Vrouw bedreigd bij woningoverval

18 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

VATHORST - Twee mannen drongen een woning aan de Schilberg binnen en bedreigden de 27-jarige bewoonster vermoedelijk met een vuurwapen. De overvallers zijn er met nog onbekende buit vandoor gegaan. Bij de overval raakte niemand gewond. Omringende straten bleven urenlang afgesloten, terwijl alle beschikbare politie-eenheden de wijk, zonder resultaat, onderzochten.

De politie is op zoek naar getuigen, die zich kunnen melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Signalement verdachte 1: lichtgetinte man met een gelige ondertoon, 18-26 jaar, 1.70 meter met een zeer fors postuur. Verder heeft hij zwart haar met krulletjes tot net boven de oren, opvallend diepliggende zwarte ogen en droeg hij een grijs vest met een donkere broek.

Signalement verdachte 2: blanke man, 18-26 jaar, 1.70 meter met een normaal postuur. Hij heeft donkerblond kort stekel haar en droeg een zonnebril met goudkleurig montuur en zwarte glazen, een opvallende trui met zwart-rode strepen en glanzend zwarte schoenen met een witte glanzende bovenkant.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie